Residentie De Valk

RESIDENTIE DE VALK

Residentie De Valk te Deerlijk. Een ideaal project voor de meerwaardezoekers onder ons. Een luxueuze stijl van afwerking gecombineerd met de strakke bouw maakt van deze nieuwbouwresidentie een ware parel in het centrum van Deerlijk.

Deerlijk is een gezellige gemeente met een rijke historie die gelegen is tussen Waregem en Kortrijk. Vanuit het centrum bent u nooit veraf van autosnelwegen en invalswegen, dit resulteert in een enorm goed bereikbare locatie. Bovenal bevindt Residentie de Valk zich vlak in het centrum van Deerlijk waardoor u met een minimale moeite bereik hebt tot horeca, winkels, kledijzaken, apotheek, scholen...

De sportievelingen onder ons kunnen zich volop uitleven in Natuurdomein de Gavers tussen Deerlijk en Harelbeke: groen, sport en recreativiteit op 10 minuten fietsafstand van uw appartement in Residentie De Valk.

Het project bestaat uit 20 luxe-appartementen (inclusief Penthouses) en enkele casco winkelruimtes, van het gelijkvloers tot het derde verdiep met 2 of 3 slaapkamers.  

In de prijs (excl. kosten) zit reeds een kelderberging inbegrepen die ideaal kan dienen als extra stockageruimte naast de berging waarover u reeds beschikt in uw appartement.

Qua parkeerruimte kan u kiezen tussen een enkele of dubbele afgesloten garagebox op het gelijkvloers of in de kelder.

Een nieuwbouwappartement aankopen gaat natuurlijk ook samen met het kiezen van materialen en afwerking om uw smaak en stijl te harmoniseren in een nieuwe 'thuis' voor u. Aarzel zeker niet om kennis te maken met het unieke nieuwbouwproject 'Residentie De Valk' te Deerlijk.

Wat maakt Residentie de Valk een ideale thuis?

  • ideale ligging
  • een hoogwaardig afgewerkt appartement die luxe uitstraalt
  • een ruimtegevoel door de hoge plafonds en vele raampartijen in combinatie met de ruime leefterrassen
  • Berging in het appartement, in de kelder en uw garage

Stel zelf uw droomappartement samen via onderstaande link

B1.1: https://platform.3state.immo/scans/ResidentieDeValkB1_1/modern/5d80a5433626b60047a6c149

B2.1:https://platform.3state.immo/scans/ResidentieDeValkB2_1/modern/5d83350ee2cf7a0045ea39a2

Deel