Overzicht

€ 200 000 - € 254 000 / 2 slaapkamers
Woningen uitverkocht
Residentie Theodoor uitverkocht

Park 1302 is de tabula rasa van de oude Barco-site. Deze site heeft plaats gemaakt voor een nieuw, groen woonproject. De projectontwikkelaars DCB en PSR willen op deze manier een nieuwe definitie geven aan WONEN IN DE STAD.

Dit nieuwe verhaal heeft als rode draad kwaliteit, schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. 

Wonen in PARK 1302 is een unieke mix van het bruisende stadsleven en het rustgevend groene aspect. Gezellig genieten en toch alles dichtbij. Veilig autoluw en leefbaar. Het is namelijk slechts 5 minuten fietsen naar het kloppend hart van de stad. 

In deze groene oase van rust heisen zich enerzijds bijzondere één- en tweeslaapkamerappartmenten op. Allen beschikken ze over ruime leefterrassen en een open zicht op het nieuw aangelegde binnenpark. Anderzijds zijn er unieke woningen met 3 slaapkamers, zolder en zuidgerichte tuin.

Wij plaatsen onze kopers centraal in dit buitengewone project, om deze reden hebben we de praktische kant serieus versterkt door het voorzien van 2 overdekte fietsenbergingen, private kelderbergingen alsook ondergrondse staanplaatsen en garageboxen.

Wegens de weldoordachte inplanting en variatie biedt PARK 1302 een thuis voor zowel jong als oud, voor de alleenstaanden tot grote gezinnen, voor levensgenieters maar ook natuurliefhebbers. Iedereen voelt zich hier thuis.

Alle appartementen werden reeds opgeleverd. 

De woningen zijn allemaal verkocht.

Wenst u een bezoek aan het gezellige modelappartement, hetzij een uitleg volledig op uw maat? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan alvast te popelen om u te ontvangen.

Deel