OPENDEURDAG zaterdag 24/10/2020 tussen 10u en 12u

OPENDEURDAG zaterdag 26/09/2020 tussen 10u en 12u. Bezoek vrijblijvend onze modelappartementen in Molenkant. 

De Molenkant te Harelbeke is een prachtig nieuwbouw project, gebouwd aan de oevers van de Leie. Dit project is gelegen in de Rietvoornstraat, beter bekend als de vroegere Groeninghe Ververij. Je vindt de rust in deze unieke ruime appartementen, dankzij het zicht op het water en op het groen aangelegd park. 

De troeven van deze appartementen zijn de ruime ZUID gerichte terrasen van 10 m² tot 40 m². Een ruime tafel of lounge kan hier geplaatst worden, om te genieten van het mooi zicht. De architectuur is op een flexibele manier ingedeeld. De speelse hoogbouw maakt het mogelijk om vanaf uw terras de skyline van Kortrijk en omstreken te bewoneren. Verder wordt er een nieuwe voetgangers- en fietbrug gebouwd, zodat je nog makkelijker naar het centrum kan. Als kers op de taart zijn dit uiterst energiezuinige appartementen, waardoor het gebouw BEN is (bijna energie neutraal). 75% van de appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder!

Er wordt met andere woorden een beleving gecreërt waarbij wonen en natuur geïntegreerd worden. Indien u de komende jaren zou beslissen om een appartement aan te kopen, kunnen wij u aanbevelen om dit enkel nog te doen wanneer u een dergelijk extra belevingspakket aangeboden wordt.

Het nieuwbouw project bestaat reeds uit 6 gebouwen, die in 3 fases gebouwd worden. De eerste 4 gebouwen zijn reeds opgeleverd en zijn meteen bewoonbaar. De verkoop van de laatste fase is sinds het najaar van 2018 van start gegaan. Hierbij het overzicht van de verschillende gebouwen;

  • Fase A1 en A2: Banmolen en Watermolen. De appartementen zijn reeds bewoond en zijn voor 93 % verkocht.
  • Fase B1 en B2: Volmolen en Waterrad. De appartementen zijn reeds opgeleverd en zijn voor 91% verkocht. De Volmolen (B1) is volledig uitverkocht. 
  • Fase C1 en C2: Molenstaart en Waterkant. De werken zijn volop aan de gang. De ruwbouw staat er reeds en ramen zijn geplaatst. Oplevering voorzien eind 2020/voorjaar 2021. 

Je kan kiezen tussen 1, 2 of 3 slaapkamerappartementen. De grootte van de terrassen varieert tussen 10 m² en 40 m². De gelijkvloerse appartementen beschikken bijkomend over een eigen privé tuin van 28 m². Autostaanplaatsen, fietsenstallingen en individuele kelderbergingen zijn ondergronds beschikbaar. 

Deel