The Mills

  • Landelijk groen
  • Strategische ligging nabij invalswegen
  • Divers en betaalbaar woonaanbod
  • Slim & modern design
  • BEN-woningen

 

Algemeen:

The Mills is een volledig nieuw woonproject op aan de rand van Zwevegem, vlakbij Kortrijk en allerlei invalswegen. 
De woonsite wordt omgevormd tot een nieuwe buurt met verschillende woontypes rond een recreatief park. Naast appartementen die later op de planning staan, worden in eerste instantie de woningen gebouwd. 
Een betaalbare gezinswoning met privétuin en dakterras? Voor woningen met een slim en modern design met maximale lichtinval moet je in The Mills zijn!

Toch liever een appartement? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zodra deze verkoop van start gaat, contacteren we jou!

 

 

Landelijk groen op een strategische ligging:

Op de rand van Zwevegem bevind zich de Losschaert-site, op een steenworp van Kortrijk maar ingebed in het dorpsleven van Zwevegem. Het project wordt voorzien van een park en enkele waterpartijen die het gebied doorkruisen waar ook planten en dieren hun plaats krijgen. Een plek waar mensen graag zullen vertoeven.
Al sta je in een wip in het centrum van Kortrijk, of je nu voor de auto, de fiets of het openbaar vervoer kiest. Vanwege de strategische ligging langs de invalswegen zit je snel op de E17, E403 & R8. Parkeren is ook niets waar je je hoofd over moet breken, met dank aan carports, staanplaatsen en ondergrondse garages.

Aan jou om nu op ontdekkingstocht te gaan en je eigen verhaal te schrijven in The Mills!

 

Divers en betaalbaar woonaanbod:

Twee slaapkamers en een bureau? Of toch liever plaats voor een grote kroost? Dankzij de kopersbegeleiding kan je de inrichting van de woonst bepalen en maak je de woning aangepast aan jouw dromen, jouw ritme en jouw leven.
Het project telt in totaal 36 appartementen en 24 rijwoningen. Een divers woonaanbod, dat tevens ook betaalbaar blijft.

De verkoop van fase 1 is van start gegaan waarbij in eerste instantie 2 types woningen worden aangeboden. Meer informatie vind je onderaan deze pagina, je kan er ook de plannen raadplegen.

 

Slim en modern design:

Grote glaspartijen en een open keuken versterken het ruime gevoel in de woning en zorgen voor een aangename, moderne uitstraling. De woningen zijn ontworpen met als belangrijkste leidraad: LICHT. Door het werken met vides creër je het gevoel van ruimte en maak je ook interactie tussen de verschillende verdiepingen mogelijk. De indeling van de woning is aan te passen naargelang de wensen en behoeften van de klant, zo maak kan je kamers tot bureau omvormen. Ook een grondplan met 5 slaapkamers en zelfs een tweede badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Durf dus maar te dromen, wij zijn er om je toekomst vorm te geven!

 

BEN-woningen:

The Mills zet in op duurzaamheid en kwaliteit. Meerdere van onze units zijn BEN-woningen, want vanaf 2021 wordt bouwen volgens de BEN-principes de standaard in heel Europa. De woningen zelf zijn energiezuinig en de energie die je toch nog nodig hebt wordt voor een groot deel uit duurzame energiebronnen gehaald. Niet alleen op energetisch vlak scoor je met een BEN-woning, dit heeft ook een positieve invloed op de waarde van je woning. Bovendien krijg je nog eens 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Met een BEN-woning ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Deel