Draf

Residentie Draf is een kleinschalig project dat door zijn ligging op de hoek van de Kattestraat en de Kouterstraat zich op slechts 10 minuten wandelen van het levendige centrum van Kuurne bevindt. 

Op het gelijkvloers bevindt zich een handelsruimte met een oppervlakte van 127 m².  Via een poort die uitgeeft op de Kouterstraat kan men de vijf standplaatsen bereiken. Daarnaast treft men nog eens zes garages aan, waarvan drie met een bijhorende berging. Bijkomend werd een fietsenstalling en een afvalruimte voorzien. 

Via de parkeerruimte of via de hal die uitgeeft op de Kattestraat kunnen we met de lift of de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie  2- slaapkamerappartementen met oppervlaktes die variëren van 95,20 m² tot 101,40 m². Elk appartement beschikt over een terras van 23,70 m² tot wel 53,90 m². Op de tweede verdieping treffen we nog eens twee 2-slaapkamerappartementen één 1-slaapkamerappartement aan.  Ook deze appartementen zijn telkens uitgerust met een terras tot 34,20 m². 

De leefruimtes zijn telkens zo gesitueerd dat een optimale hoeveelheid licht het appartement kan bereiken. De open keukens zorgen voor een aangename sfeer in de appartementen. Bovendien is telkens een berging voorzien. Via een hal bereikt men de slaapkamer(s) en de badkamer die uitgerust is met een inloopdouche. Tenslotte treft men nog een apart toilet aan. 

De ligging nabij het centrum van Kuurne en de hippodroom in combinatie met de ruime terrassen die voor veel lichtinval zorgen, maakt dit project een grote aanrader!

Deel