De Vlieger - Leanderhof

Projectontwikkelaar Vanhaerents creeërde voor De Vlieger een uniek woonconcept namelijk de SmartOne appartementen, stel zelf jou appartement samen in één handomdraai met de woonconfigurator.

Bij SmartOne worden alle ruimtes in het appartement slim en optimaal benut. Er wordt zo veel mogelijk 'one space' gecreëerd, dit zorgt voor een loftgevoel. Hierbij staan licht, doorzicht en openheid centraal. Enerzijds werd in dit concept geopteerd om slechts 1 centrale technische koker te voorzien in plaats van de gewoonlijke 3 kokers. Anderzijds werd er geen gang of nachthal voorzien, dit zijn eerder verloren ruimtes die al snel de oppervlakte van een slaapkamer innemen. Dit allemaal zonder aan wooncomfort te moeten inboeten!

Bij aankoop van een SmartOne appartement, kunt u ook de woonconfigurator als applicatie op uw smartphone of tablet installeren. Dit werd speciaal voor dit project ontwikkeld door het Wargemse bedrijf Around Media. Met deze applicatie kan u reeds uw appartement virtueel bezoeken. Bovendien kan u door middel van deze woonconfigurator de stijl van het appartement aanpassen, indien u wenst met behulp van een interieurarchitect. De basis van elke appartement is steeds gelijk maar kan u aanpassen naar eigen stijl, smaak en budget. Op deze manier wordt elk appartement omgetoverd tot een uniek gegeven! Tenslotte zal het appartement voorzien zijn van domotica die u vanaf uw smartphone of tablet kunt bedienen.

Een SmartOne appartement is reeds beschikbaar vanaf 130 000€, ideaal voor starters of investeerders! Deze investering kan tot 3% rendement behalen. Bovendien kan er een speciaal afwerkingspakket voor investeerders worden voorzien zodat u een volledig instapklaar app. kan afleveren aan uw huurder.

Deel