FASE 2, DE WONINGEN

23 SmartOne woningen met eigen tuin

DE PARKWONINGEN: JE EIGEN THUIS MIDDEN IN HET GROEN

Naast het Guldensporenfietspad en midden in het park vind je in Leanderhof flexibele woningen met eigen tuin op maat van jonge gezinnen, investeerders en starters. De woningen zijn ontworpen volgens het SmartOne concept van CAAAP. Door anders en creatief om te gaan met ruimte en materialen brengen we een slim, compact en fris antwoord op de complexe vraag naar betaalbare en kwalitatieve woningen.

De woningen zijn standaard voorzien van een ruime 1ste verdieping (rechte muren) die reeds 3 slaapkamers, een berging en een badkamer omvat. De mogelijkheid wordt aangeboden, mits een meerprijs, om een vaste trap i.p.v. van een luik met zoldertrap te  voorzien. Ook deze verdieping kan voor u nog ingericht worden. (meer info op kantoor over de opties)

Iedere parkwoning is voorzien van één private parkeerplaats in de autoluwe speelstraat. (Deze is verplicht aan te kopen t.w.v. € 4 900) Alle bezoekers kunnen hun wagen parkeren aan de voorziene parkeerhavens aan het begin van de straat of op het einde van de wijk.

 

Deel