Z-Offices

Zoekt u een nieuwe locatie voor uw bedrijfskantoren? Dan kan Z-Office hét project zijn waar je op wacht.  Goede bereikbaarheid, veel parking, mooie lichtrijke kantoren, moduleerbare ruimtes,... 

Het project bestaat uit 2 aparte gebouwen, met verschillende kantoorruimtes die verspreid liggen over 3 bouwlagen. Het eerste gebouw is grotendeels afgewerkt en wordt reeds ingevuld door een diversiteit van bedrijven. De start van de bouw van het tweede gebouw is in het najaar van 2018. 

Deze kantoren zijn makkelijk moduleerbaar, waardoor verschillende oppervlaktes mogelijk zijn, afhankelijk van uw behoeftes. Het kleinste kantoor is minimum 195 m², maar je kan ook een volledig plateau kopen van 900 m² of zelfs het volledig gebouw (totaal 2 800 m²). 

Het gebouw heeft een moderne look, dankzij de vele raampartijen, die ook zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Centraal zit het sanitair en de technische ruimtes, alsook de bergruimtes. Vanaf uw bureau heb je zicht op een aangelegde groenzone rond en tussen de gebouwen. 

De locatie van dit project is een grote troef. De site is gelegen op de rand van de gemeente Zwevegem, op 2 minuten van de oprit van de E17 (richting Gent), alsook de E403 (richting de kust, Doornik, Rijsel) van het bedrijvenpark Evolis. Het vernieuwde stadhuis ligt naast Z-Offices, waardoor je extra visibiliteit krijgt.

Dankzij de uitstekende logistieke ligging, de moduleerbare ruimtes en de mooie uitstraling van het gebouw kunnen deze kantoren perfect zijn om uw zaak verder uit te bouwen. 

Deel