Residentie Socrates

Residentieel wonen in één van de mooiste straten van Avelgem, op een boogscheut van het centrum? Het kan! 

Stap mee in dit succesverhaal en kom wonen in Residentie Socrates. Deze kleinschalige residentie huisvestigt 16 kwalitatieve appartementen, gelegen op een steenworp van het centrum van Avelgem. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 87 m² tot 136 m². Alle appartementen bevatten minsten 2 slaapkamers, uitgezonderd 1 appartement op het gelijkvloers dat een 1-slaapkamer appartement is.

Het gebouw bevat 4 bouwlagen, m.a.w. 3 verdiepingen. Op het gelijkvloers vind je 3 ruime appartementen met een groot terras en leuke tuin. Het eerste verdiep telt 6 appartementen met telkens 2 slaapkamers en mooie leefterrassen. Het 2e verdiep bevat 1 groot appartement langs de achterzijde van het gebouw, van 128 m² met ongeveer 60 m² leefterrassen. De voorzijde van het 2e verdiep bevat 4 leuke appartementen. De 2 penthouses, op het 3e verdiep, hebben fenomenale dakterrassen van 60 m². 

Er is een mogelijkheid om een autostaanplaats en/of afgesloten garagebox aan te kopen. 

De doordachte indeling van de appartementen, met ruime leefterrassen en luxueuze graad van afwerking verzekeren een optimaal comfort in dit project. 

Deel